За нас

Назад
photo

Кои сме ние

Фирма Тера Тиара ООД е създадена в началото на 2023г. от брокери с дългогодишен опит и сериозни познания в сферата на търговията с недвижими имоти. Предлагаме пълният обем от услуги за нашите клиенти инвеститори, продавачи, купувачи, наемодатели и наематели. Освен успешното осигуряването на контрагент, при нас получавате и пълна юридическа консултация; проверка на имота; изготвяне на всички необходими документи по сделката; безплатно съдействие за осигуряване на кредитиране; доверително управление на имоти отдавани под наем; препоръка на проверени фирми, които да направят качествен ремонт и довършителни работи на ново закупеното жилище, да направят по поръчка вашите нови мебели и т.н. Нашият екип е изграден от професионалисти, които ще бъдат до вас през целия процес на сделката и ще ви консултират на всеки един етап.

Цели

Нашата цел е максимално удовлетворяване на нуждите и желанията на нашите клиенти, които от клиенти да се превърнат в наши приятели и най-надеждните ни рекламни агенти.

Нашият екип

Професионални брокери-специалисти, с богат опит и индивидуален подход

Отзиви за нас

Какво споделиха за нас.

user

Пламен

Ползвахме услугите на агенцията и останахме изключително доволни от компетентността и отговорното отношение към поетите ангажименти. По време на съвместната ни работа винаги получавахме актуална информация за състоянието на пазара и какво може да постигнем за нашата сделка. При нужда отново бих ползвал техните услуги.

user

Мартин Георгиев

Останах изключително доволен от продажбата на апартамента ми от Тера Тиара. Огледите и цялата сделка бяха под пълен контрол. Отношението на брокерите е професионално и допълнително ми помогнаха с юридическия казус , който имах с моето жилище. Пакета услуги наистина е пълен. С удоволствие бих работил отново с Вас, благодаря!